Ne znate što raditi u vrijeme praznika? Zabavite se uz razne sportove, koji vam se nude besplatno

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom zimskog odmora učenika organizira program Odmorko zima 2018. koji traje od 27.12.2017. do 12.1.2018. godine. Namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, a sve aktivnosti u sklopu programa su besplatne te se provode uz stručni i pedagoški nadzor.

Da praznici ne budu dosadni i pasivni, pobrinuo se Školski sportski savez Grada Zagreba. Za svu djecu organizirane su različite sportske aktivnosti koje započinju 27. prosinca. Plivanje, klizanje, odbojka, frizbi, judo, obaranje ruku, streljaštvo – sve su to samo neke aktivnosti u sklopu programa Odmorko zima 2018.

Prijavite se na besplatne sportske radionice ove subote

Aktivnosti se provode na različitim mjestima u Zagrebu, a sudjelovanje je besplatno. Nije se potrebno prijaviti, već je dovoljno doći u terminu koji je naveden na plakatu. Dostupna je i interaktivna karta na kojoj je moguće pronaći sve lokacije i informacije o pojedinom programu.

Ulaz je slobodan uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Kao identifikacijski dokument može poslužiti originalno uvjeren “zahtjev za izradu iskaznice”.

Informacije su dostupne i na broj telefona 01/ 4816-340 i 01/ 4811-472 te na mail adresu skolski-sport-zg@skolski-sport-zg.hr

Odgovori