Pretraga

Pogledajte kako je Mirko Filipović izgledao u srednjoj školi

A- A+

Mirko Filipović veliki je hrvatski borac u slobodnoj borbi, koji je između ostaloga zaslužan i za popularizaciju tog sporta u Lijepoj našoj. Sada 42-godišnji Cro Cop, jučer se s dozom nostalgije na svom službenom profilu objavio fotografiju iz srednjoškolskih dana uz status ‘kad sam bio lijep i mlad…’.    

Izvor: Facebook

Inače, Mirko je osnovnu školu završio u Privlaci, a 1989. godine krenuo je u Gimnaziju u Vinkovcima. Tamo je završio dva razreda, a zatim za vrjeme Domovinskog rata, treći završio u Varaždinu.

Izdvojeni članak

[FOTO] Pogledajte kako danas izgleda djevojčica sa Seka čokolade

No, sudbina je htjela da maturira u svojoj matičnoj gimnaziji u Vinkovcima pa se to i dogodilo. S vrlo dobrim uspjehom., 1993. je završio četvrti razred u vunkovačkoj Gimnaziji, koja nosi ime Matije Antuna Reljkovića.

Nakon završetka gimnazije odlazi u Zagreb, gdje upisuje Policijsku akademiju, a istovremeno trenira i razne borilačke sportove.

Nakon završene akademije postaje član anti-terorističke jedinice Lučko (ATJ Lučko), a obzirom na sve bolje rezultate koje je postizao u borbama, početkom 2000. godine sporazumnim ugovorom odlazi iz policije.

O kasnijim sportskim uspjesima, nećemo ovom prilikom.

Izdvojeni članak

Ni nalik na sebe: Ovako je Severina izgledala u srednjoj školi

Dodajmo da ovo nije jedina fotografija iz mladenačkih dana, koja je jučer osvanula na službenom Mirkovu Facebook profilu.

Naime, jedan od njegovih fanova zalijepio mu je na zid kolaž fotografija, na kojima su možda i dvije najveće Prideove legende Mirko Filipović i Fedor Emelianenko.

Dvije od četiri fotografije prikazuju Mirka i Fedora u danima mladosti, a još dvije u danima ponosa i slave!