Pretraga

Poznati osvajači prvog futsal Superkupa na Sveučilištu u Zagrebu: Kod studenata sijevali crveni kartoni, a studentice pucale penale

A- A+

Jučer se po prvi puta odigrao futsal Superkup na Sveučilištu u Zagrebu, a pobjednici su bili Edward Barneys u konkurenciji studenata, dok su studentice Kineziološkog fakulteta u još jednoj dramatičnoj završnici, pobijedile suparnice s Ekonomskog fakulteta.

izvor: Facebook Unisport ZG

Superkup je, kako to inače biva, trebao biti duel pobjednika lige i kupa u prethodnoj sezoni, no kako su futsal igrači FER-a osvojili oba natjecanja, u ovom trećem su se ogledali s finalistom iz lige.

U dobro ispunjenoj Martinovci, igrači obje momčadi su ozbiljno shvatili ovo natjecanje, o čemu svjedoči podatak da su i FER i Edward Bernays duel završili s igračem manje. Konačni rezultat je bio 2:1, čime FER dakle nije uspio zaokružiti briljantnu sezonu i trećim trofejem.

U konkurenciji studentica, po treći su se put u finalu ogledale futsal loptačice Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta. U Ligi su pobijedile studentice Kineziologije, dok su Ekonomistice bile bolje u kupu.

U svojevrsnoj majstorici, malo su spretnije i sretnije bile igračice Kineziološkog fakulteta, koje su na penale pobijedile 3:2.

Na kraju ponavljamo kako će Sveučilišna futsal liga u konkurenciji studenata startati 10. studenog, a u konkurenciji studentica 11. studenog. Rok za prijave ekipa u futsalu, ali i rukometu, odbojci te košarci je istekao jučer.