Pretraga

Tata od formata: Ovo je apsolutno najslađi video sa subotnje utakmice!

A- A+

Nakon subotnjeg dramatičnog četvrtfinalnog ogleda Rusije i Hrvatske, društvene mreže preplavile su objave slavlja naših Vatrenih iz svlačionice, autobusa i hotela, a o videima i fotkama slavlja s hrvatskih ulica da ne govorimo. No, posebno nam je ‘upao u oko’ video na koji smo naletjeli na Twitteru, snimljen s tribina stadiona u Sočiju nakon subotnje utakmice. Nećemo pretjerati ako kažemo da se radi o najslađem trenutku dana, a u glavnim su nogometnim ulogama naš kapetan i njegovi klinci.

Luka Modrić s djecom nakon utakmice protiv Rusije | Screenshot: Twitter

Vatreni su u subotu velikom pobjedom protiv Rusije odveli Hrvatsku u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, nakon čega je uslijedilo veliko slavlje diljem zemlje. Odmah nakon utakmice, Vatrenima su se u slavlju na terenu pridružili i njihovi najbliži, a netko je od gledatelja s tribina stadiona u Sočiju zabilježio zaista najslađi trenutak nakon pobjede Hrvatske.

U videu koji možete pogledati ispod, uhvaćen je trenutak u kojem kapetan reprezentacije Luka Modrić sa svojom djecom, Ivanom i Emom, ‘vježba’ kaznene udarce. Ulogu vratarke preuzela je Ema, dok je mali Ivano pokazao zavidno nogometno umijeće u raspucavanju na gol. Nakratko im se pridružio i sin Domagoja Vide, strijelca našeg drugog pogotka u utakmici, a cijelu situaciju pred vratima nadgledao je tata Modrić.

I sami tviteraši složili su se kako se radi o preslatkom trenutku nakon naše utakmice, a naš je kapetan nakon igre s klincima nekoliko trenutaka posvetio i navijačima, prema kojima se uputio na fotkanje.