Pretraga

[VIDEO] I sveučilišno prvenstvo u Zagrebu ima svoga Leticu: Vratar oduševio pogotkom sa svoga gola

A- A+

Prošli je vikend nogometnu publiku oduševio vratar Hajduka Karlo Letica, postigavši u 96. minuti utakmice pobjedonosni pogodak protiv Istre, u tom rijetko viđenom scenariju. No, malo je onih koji znaju da je vikend prije toga, na futsal prvenstvu Sveučilišta u Zagrebu, također golman, zabio možda i efektniji pogodak.

Mateo Vlatković / foto: privatna arhiva

Izdvojeni članak

Prvi put na zagrebačkom Sveučilištu krenuo kup u najpopularnijem sportu i odmah se dogodilo veliko iznenađenje

Naime, vratar Algebre Mateo Vlatković, u duelu protiv Šumarskog fakulteta, načeo je mrežu protivnika, pogotkom iz svog kaznenog prostora.

No, tvorac ovog efektnog poteza nam veli da mu to nije prvi put.

– Imam još jedan ovakav gol u karjeri, postigao sam ga na Katoličkoj malonogometnoj ligi, ali to nije snimljeno. Svaki puta kada protivnička ekipa igra s golmanom-igračem trudim se nakon udarca uhvatiti loptu kako bih pokušao zabiti gol. Na ovoj sveučilisnoj tekmi sam pokušao dva puta i eto iz drugog pokušaja sam uspio. Na zagrijavanju uvijek isprobam par puta taj potez, a neopisiv je osjećaj zabiti gol kao golman!, opisuje Vlatković gol i svoja iskustva s ovim daljinskim pokušajima.

Gol možete pogledati u video izvještaju ispod.

Inače u 7. kolu zagrebačke Sveučilišne futsal lige, koja se igrala pretprošli vikend, zabilježen je još jedan zanimljiv i do posljednjih sekunda napet duel.

Koplja su ukrstili Kineziološki fakultet i ZŠEM te je u utakmici prepunoj preokreta i neizvjesnosti krajnji rezultat glasio 4:3.

Upravo u ovom susretu se još jednom pokazalo, kako ne treba odustajati do završnog zvuka sirene, budući da su KiF-ovci pobjedonosni gol zabili praktički u posljednjim sekundama susreta.

Sve rezultate sedmog kola Sveučilišne futsal lige, možete pogledati u fotogaleriji ispod.

Osmo kolo se igra ovaj vikend te je važno napomenuti da se dogodila jedna izmjena u rasporedu. Naime, skupina C se trebala igrati u nedjelju no danas nam je potvrđeno, da će se i ona igrati u subotu, kao i ostale tri. Raspored osmog kola s terminima odigravanja se nalazi u potonjoj galeriji.