Pretraga

[Anti-intervju s čučavcem u SC-u] Usrane priče iz žablje perspektive

A- A+

Tko je imao prilike barem jednom se olakšati u najpopularnijim zagrebačkim čučavcima vjerojatno o tome ima i svoje mišljenje. Nedavno su zagrebački studenti pokrenuli i peticiju za ukidanje čučavaca u SC-u, no oni su još uvijek tamo kada ih najviše trebamo i kako sada stvari stoje, bit će s nama i za nas još neko vrijeme. Facebook stranica Čučavac u SC-u donosi drugu perspektivu, pogled odozdo na čitavu situaciju. Tko se krije iz stranice, kako su povezani čučavci i Jelena Rozga i zašto čučavac može spasiti brak, pročitajte u nastavku.

Facebook

Kako ste se odlučili na otvaranje stranice i tko je zaslužan za njezino pokretanje?

Ideja je bila samo da stranica postoji, nešto poput stranice nakaradnog palca kod NSB-a. Zatim sam napravila torbe i majice na čučavac radi fore, a onda je jednoga dana stigla poruka jedne obožavateljice s prijedlogom da slogan bude ‘centriraj dupe na sredinu rupe.’ To mi je bilo jako simpatično, pa sam počela smišljati rime i tako je nastao ‘čučavac meme’. Iako se možda na prvu čini da je vlasnik stranice nekakav podosta površan muškarac, iza nje se zapravo krije žena.

Na opisu stranice piše da služi za popularizaciju čučavaca, kako na tome radite? Planirate li neku kampanju u budućnosti?

Paa.. Samom stranicom se planira popularizirati čučavac. Po svijetu su čučavci najnormalnija stvar, dok kod nas imaju neku gadljivu etiketu. Školjke ni nisu od koristi po WC-ima nekih klubova i kafića jer stvarno znaju biti isusebože, pa na njih ne možeš ni sjesti. Sama stranica je bizarna baš zato što je u SC-u jedini čučavac u Zagrebu na koji sam naišla (a vjerujem i ostali) i svi su barem jednom imali bliski susret s njim.. Plan je još neko vrijeme sakupljati dobra iskustva studentica.

Izdvojeni članak

Kada u studentskom domu uđeš u wc nakon vikenda

Koje su tri glavne prednosti, a koje tri mane čučavaca?

Čučavci su higijeničniji, jednostavniji i prirodniji za korištenje. Mana je ta da možeš pasti ukoliko nisi okej s ravnotežom, kao i to da koljena i bedra znaju zaboljeti ako se dovoljno dugo zadržiš.

Kojem biste tipu osobe predložili ugradnju čučavca u primjerice, obiteljsku kuću?

Ugradnja čučavaca u obiteljsku kuću bi bila uredu ukoliko ne planiraš primati goste i želiš miran brak – bez natezanja oko dizanja i spuštanja daske za sobom.

Kako zamišljate čučavce budućnosti?

Jao, bojim se da čučavci budućnosti ne postoje! Nedavno je bila peticija da se maknu iz SC-a, što bi označilo kraj čučavaca u Zagrebu..

Facebook

Kada bi čučavci u SC-u mogli pričati, što mislite da bi nam sve mogli ispričati?

Ajme, što bi li sve rekli! Možda bi nam ponekad dobacili sitnice poput: ‘Hej, ostalo ti je malo peršina među zubima.’ ili bi nam se ponekad povjerili: ‘..Ovaj, ti si jedina osoba s kojom sam razgovarao ovaj tjedan…’ Nažalost, nikada nećemo saznati 🙁

Čučavci u SC-u trpe mnoga s****, kakvu hranu preporučuju da jedemo kako bismo im što više olakšali posao?

Čučavci su poput nas i vole sve što vole i mladi. Naravno, treba imati granice. Recimo, neodoljivi kolači na meniju daju čučavcima previše šećera i kao takvi znaju postati poprilično neugodni.. Vjerujte mi, znam o čemu pričam.

Koja narodna mudrost bi najbolje opisala čučavce u SC-u?

Tko se čučavca laća, ostat će bez gaća.

Facebook

Najbolje i najlošije iskustvo s čučavcima u SC-u?

Mislim da bi se većina studentica složila sa mnom i rekla da su iskustva s čučavcem uvijek bila iznimno dobra. Međutim, čula sam jednom priču kako je jedna studentica priznala čučavcu da joj je draže otići na WC na prvi kat SC-a. Navodno je taj čučavac pao u depresiju, pa su ga čistačice držale zaključanim nekoliko dana. Ali kažem, to sam samo čula..

Koja pjesma najbolje opisuje čučavce u SC-u?

Jelena Rozga – Daj šta daš.

Da su čučavci u SC-u javne ličnosti, tko bi bili?

Pa čučavci u SC-u su sami po sebi posebna javna ličnost. Kao što rekoh, oni su poput nas, malih građana, koji trpe svakakva s****.

Izdvojeni članak

WC školjka najbolji golman svijeta

Osim u SC-u, gdje bi još čučavci mogli biti postavljeni da nadmaše broj studentica koje dnevno cirkuliraju?

U ginekološkim ordinacijama, NSB-u i Roku.

 S obzirom na broj nagih studentica s kojima su u dnevnom kontaktu, čučavci u SC-u brojnim bi momcima mogli davati savjete – koji bi to savjeti bili?

Hm, treba znati voditi igru od samog početka. Žene su osjećajne i treba ih saslušati, reći nekoliko puta njihovo ime i zatim one padnu na koljena. (hehe)

Menza i čučavci u SC-u uzročno su posljedično povezani, no postoji li među njima i nešto više?

Naravno, riječ je o jednoj maloj zavjeri. Čučavcima su potrebni proteini i tete u menzi to vrlo dobro znaju. One u salatama sakrivaju muhe i paukove, te tako prave balans u prehrani vegetarijanca, koji nisu baš najdraži tip osobe za čučavce. To vam je pomno osmišljen hranidbeni lanac, pogotovo danas, kada je popularno ne jesti meso.

Kako se na čučavce u SC-u odražava porast cijena u menzi?

Porast cijena u menzi označava i manju količinu hrane koju studenti unose u sebe, a kasnije i čučavci. Na taj način čučavci imaju i manje snage da bi komunicirali s nama. Bitno je naglasiti da se kvalitetan odnos (s čučavcem) ne postiže kada samo jedna strana daje. Potrebno je provoditi vrijeme s njim i poslušati što nam i on ima za reći.

I na kraju, koji vam je od čučavaca najdraži?

Najdraži čučavac u SC-u mi je krajnji desno, a od njegovih slogana mi je najdraži jedan neobjavljeni koji glasi: ‘Rijetka ili gusta, metni mi u usta.’

Facebook