Pretraga

Fina raspisala natječaj za studentske stipendije od 3.000 kuna mjesečno

A- A+

Financijska agencija (Fina) danas je otvorila natječaj za dodjelu 20 stipendija. Studenti iz IT područja mogu si osigurati čak 3.000 kuna mjesečno, a Fina će dobitnicima omogućiti i obavljanje stručne prakse, izrade diplomskog rada te zapošljavanje nakon završenog studija.

Na natječaj Fine se od 14. do 24. studenog mogu prijaviti redoviti studenti 2. godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF), Fakulteta organizacije i informatike (FOI) i Tehničkog veleučilišta Zagreb (TVZ).

Izdvojeni članak

Provjerite koje su vam stipendije dostupne u Hrvatskoj i inozemstvu

Za Finine stipendije mogu se prijaviti studenti stari do 25 godina s ukupnim prosjekom ocjena većim od 3,5, a dobitnicima će se za akademsku godinu 2016./2017. osigurati 3.000 kuna mjesečno.

Kandidate koji zadovolje tražene uvjete pozvat će na testiranje i intervju s IT rukovoditeljima. Dobitnici će uz mjesečnu stipendiju moći obaviti stručnu praksu te će dobiti potporu pri izradi diplomskog rada.

Osim toga, odabrani studenti obvezuju se po završetku studija zasnovati pripravnički radni odnos u Fini i ukupno odraditi dvostruko vrijeme od vremena primanja stipendije. Detaljnije informacije provjerite na web stranici Fine.