Pretraga

[Fotogalerija] Zagrebački studenti skupili skoro 700 potpisa protiv čučavaca u zahodu SC-a

A- A+

Zahodi u Studentskom centru živopisno su mjesto u kojem su se mnogi našli prozvani izraziti svoju kreativnost. Možda bi si mogao netko pronaći i nešto duhovito, ali većina su zapravo već ofucane fore pa prevladavaju brojevi mobitela na koje možete zvati zbog seksualnih usluga. Ali ovo mjesto posebno je i po čučavcima, koji studentima toliko vjerno prenose duh prošlog stoljeća. Ovaj spomenik važna je uspomena za sve nove generacije, da ne zaborave kako su nuždili njihovi pretci.

A nezahvalna mlađarija sa socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu našla se prozvanom raspisivati peticiju pa da se ovaj spomenik naše kulture zauvijek makne iz Studentskog centra. Kako bi nam uništili još jednu uspomenu, potpise su počeli skupljati krajem studenog, a ako im se usudite pridružiti svoj potpis možete dati ovdje.

Izdvojeni članak

Sanacijski upravitelj zagrebačkog SC-a: Evaluacija cijena smještaja radit će se za šest mjeseci

Studenti se ne žele angažirati jer ih je strah loših ocjena

Prava je sreća da su studenti toliko pasivni pa im ovih dana možeš podvaliti što god te volja, a njihova će reakcija izostati jer se boje da ih zbog pobune profesori ne bi zakinuli za ocjenu.

Tako je i bunt ovih mladih anarhista prošao uglavnom nezapaženo. S obzirom na to da nakon ukusnog obroka u menzi, kroz vrata zagrebačkog SC-a dnevno protrči prema prvom kafiću po nekoliko desetaka studenata stisnutih dupeta, svega 678 skupljenih potpisa daje nam nadu kako će spomenik ispravnog kenjanja ipak izdržati još jedno stoljeće.

Čučavci zdraviji od modernih zahodskih školjki

Osim toga, ako na vrijeme povuku svoj bezobzirni prijedlog, možda ćemo im oprostiti i njihovo neznanje. Jer dok zapadne sile neumorno zatiru sav naš identitet, najnovija istraživanja pokazuju da je stari način nuždenja, koji se zahvaljujući velikoj žrtvi očuvao u Studentskom centru, puno prirodniji i zdraviji nego li moderan pristup kenjanju.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Primopredaja na Savi u ponedjeljak, a SC potvrđuje da će Cvjetno završiti na vrijeme

I sada, nakon što su nam podvalili beskorisnu inovaciju, izmišljaju nekakve stolice koje bi trebale simulirati običaje naših predaka.

A konstantno truju i našu mladež, koja je uvjerena da se bez pametnih telefona, interneta i zahodskih školjki ne može živjeti. Draga djeco, sve što vama treba su ručke pored čučavca, kako bi se mogli pridržati pa da više ne upadate u vlastita govna, a sve ostalo prepustite prirodi.

Na vrhu članka pogledajte kako izgleda muški zahod u zagrebačkom Studentskom centru, a ispod video modernih kapitalista, koji u 21. stoljeću izmanipuliranoj masi objašnjava kako se ispravno treba pokenjati.

Sljedeći put kada vas stisne u šumi, dobro razmislite hoćete li trčati doma ili se jednostavno čučnuti.

__________________________________________________________________________________________________

Komentar je stav autora i ne održava nužno stav portala Srednja.hr