Pretraga

Golemi štakor trčkarao riječkom menzom, ravnatelj tvrdi: Incident je namješten!

A- A+

Da se u menzama ponekada ‘zalomi’ pokoja gusjenica u salati, nije nikakva rijetkost. No, portal 24sata.hr jučer je objavio snimku u kojoj djelatnici menze Index u Rijeci iz studentskog restorana iznose golemog štakora. Ravnatelj Studentskog centra odlučno tvrdi da je riječ o namještenom incidentu, da za to postoji više svjedoka te da će slučaj prijaviti policiji.

Portal 24sata.hr objavio je snimku na kojoj je vidljivo kako djelatnici menze Index u Rijeci iznose iz restorana ogromnog štakora. Autor snimke je student koji je ispričao kako su studenti bili zgroženi prizorom.

Izdvojeni članak

Od ptičjeg pera do stakla i crvi: Najgore stvari koje su poslužene u menzama u 2018.

U blizini menze je tržnica gdje su i kontejneri, no ravnatelj Studentskog centra, Dinko Jurjević tvrdi da je incident namješten i da će slučaj prijaviti policiji. Naime, ima čak četiri svjedoka koji potvrđuju da je  pojedinac namjerno otvorio ulazna vrata te s ceste šutnuo štakora u menzu i onda sve snimio na mobitel. Protiv počinitelja je najavio i tužbu.

– Sve ćemo prijaviti policiji kako bi identificirali pojedinca, a u tome će nam nedvojbeno pomoći i nadzorne kamere. Svjesni smo da se u blizini nalazi tržnica i da to predstavlja opasnost, ali smo stoga i iz tog razloga iznimno strogi kod higijene i redovitog špricanja, dezinsekcija, neprekidnih službenih, sanitarnih i internih kontrola. Iznimno se trudimo zadovoljiti sve norme i do sad nikad nismo imali ovakav slučaj, rekao je Jurjević za 24sata.hr i izrazio žaljenje zbog onoga što su prisutni studenti proživjeli.