Pretraga

Kreće masovna podjela paketića za studente: Provjerite gdje i kada možete ugrabiti svoj S-Box

A- A+

Otprilike dva puta tijekom akademske godine, studente obraduju mali poklončići koji se na frekventnim studentskim lokacijama dijele u S-Boxu. Riječ je o uzorcima proizvoda i kuponima sponzora, a prva podjela u Zagrebu kreće već održava se tijekom sljedećeg tjedna.

Foto: Facebook, službena S-Box stranica

U Studentskom centru u Zagrebu u ponedjeljak, 15. listopada, kreće prva ovogodišnja podjela S-Boxa studentima. Istoga dana paketići će se dijeliti i kod Kineziološkog fakulteta. Riječ je o potpuno besplatnom paketu za studente, a u kutiji se nalaze razni proizvodi, uzorci proizvoda, edukativni materijali i kuponi za popust. Dakle, sve što nađete u kutiji trebalo bi vam olakšati studentski život i  uštedjeti vam novac.

Za preuzimanje S-Boxa ove godine potrebno je prijaviti se putem sbox.hr, a ispunjavanjem ankete na istoj stranici možete sudjelovati i u nagradnoj igri.

Osim u SC-u i na KIF-u na ‘Savi’, kutije će se dijeliti i u Studentskom domu Stjepan Radić, te na nekolicini zagrebačkih fakulteta, prema rasporedu kojeg možete vidjeti u nastavku.