Pretraga

Morate učiti, a glava vam je već na plaži? Naučite kako se motivirati

A- A+

Mrzimo što vas i mi podsjećamo na to, ali zadnji krug kolokvija je tu i ispitni rokovi pred vratima. Ako vam nedostaje motivacije za učenje jer vam je glava već na plaži, svakako posjetite Dane motivacije i učenja u organizaciji Probiona, udruge studenta Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

Foto: srednja.hr

Ljeto je pred vratima, pa je jasno da biste radije sjedili na terasi i pili kavu, nego sjedili za knjigom. Ipak, to nije moguće, a kako biste pronašli motivaciju za ovo drugo, preporučujemo da posjetite Dane motivacije i učenja, koji se od 29. svibnja, pa sve do 2. lipnja održavaju na zagrebačkom PBF-u.

Izdvojeni članak

Čitanje istog teksta više puta najgora je metoda učenja: Evo kako efektivno učiti

– Ne želimo dizati paniku, ali do kraja semestra ostalo je svega par tjedana. To znači da je vrijeme za pokoru i ispravak 7 smrtnih studentskih grijeha: ignoriranje, zaboravljanje, odgađanje, izbjegavanje, izlasci raznih vrsta, lažna nada bližnjemu svome te nada da će sve proći dobro bez truda. Kako bismo pomogli svim kolegama Sveučilišta ali i šire, ove godine ponovno organiziramo Dane motivacije i učenja. Nakon odličnog eventa prošle godine, hrpe pozitivnih povratnih informacija i prije svega korisnih savjeta profesionalaca, ove godine smo skupili još bolje teme i predavače! Rezerviraj tjedan od 29. svibnja do 2. lipnja za PBF i odlične predavače koji znaju sve tajne studentskih umova i kroničnog manjka vremena, poziva Probion, udruga studenta Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. 

U ponedjeljak će tako Božidar Nikša Tarabić, održati predavanje pod nazivom “Temeljne akademske vještine – učenje, komunikacija, organizacija”. U srijedu možete doći na predavanje Mirjane Boras “Samoregulacija učenja i postavljanje osobnih ciljeva”, a u petak poslušati Tihanu Dragičević, koja će vas naučiti da “Budete svoje životno remek-djelo”. 

Više o sadržaju spomenutih predavanja, te samom događaju saznajte ovdje.