Pretraga

Objavljena imena dobitnika stipendije od 9.600 kuna koju dodjeljuje Sveučilište u Splitu

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je popis dobitnika stipendije za izvrsnost za ovu akademsku godinu. Stipendija iznosi 9.600 kuna godišnje, a pravo na nju ostvario je ukupno 121 student.

Foto: Marko Matijević|srednja.hr

Stipendije Sveučilišta u Splitu i ove se godine dodjeljuju dvjema kategorijama izvrsnih studenata: redovitim studentima koji su prvi puta upisani u prvu godinu preddiplomskog ili integriranog studija te redovitim studentima viših godina. Od ukupnog broja stipendija, 20% rezervirano je za brucoše, a ostatak za starije studente.

Izdvojeni članak
stipendije

Dijele se studentske stipendije od 3.000 kuna mjesečno: Doznajte koji su uvjeti HNB-a

Od 125 stipendija koje su predviđene natječajem, pravo na stipendiju ostvario je 121 student. U kategoriji brucoša na natječaj je pristiglo 49 prijava, a dodijeljene su 22 stipendije. U kategoriji za studente viših godina na natječaj se prijavilo 226 studenata, a pravo na stipendiju ostvarilo je 99 studenata. Imena dobitnika dostupna su na listama pri dnu teksta i označena su zelenom bojom. (Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.)

– Mole se dobitnici da do 28. veljače 2019. godine, dostave IBAN svog žiro računa, odnosno skeniranu kopiju svoje kartice na e-mail adresu [email protected] niste u mogućnosti skenirati karticu, možete ju do navedenog roka dostaviti osobno Uredu za nastavu, Poljička cesta 35, 2. kat. O načinu i terminu potpisivanja ugovora dobitnici će biti naknadno obaviješteni, poručuju sa Sveučilišta u Splitu.

Podsjetimo za kraj, ukupni godišnji iznos ove stipendije po studentu iznosi 9.600 kuna, odnosno 800 kuna mjesečno. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada 2018. do 30. rujna 2019.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download