Pretraga

Splitski studenti dobili aplikaciju putem koje mogu provjeriti red u menzi, dnevni jelovnik i stanje na X-ici

A- A+

U multimedijalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu sutra će biti predstavljena u Hrvatskoj jedinstvena aplikacija UNISpoT. Preko nje studenti mogu pronaći najnovije novosti vezane za Sveučilište u Splitu, dnevne jelovnike svih menzi, stanje reda u menzama, stanje X-ice te aktualnu ponudu studentskih poslova.

Aplikacija je nastala u suradnji Studentskog Centra Split, Sveučilišta u Splitu i Studentskog Zbora te studentske udruge Virtualni svijet.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] U Splitu otvorena menza s čak 400 sjedećih mjesta

Idejni začetnik je Ivan Žižić, djelatnik Studentskog centra, a razvojni tim čine studenti Matej Rajčić, Mateo Marušić i Ante Banovac s FESB-a i učenik MIOC-a Bartul Kovačić, uz tehničku podršku tvrtke ExtensionsEngine.

Uz sve navedene opcije, studenti mogu uputiti i bilo kakvu primjedbu ili pohvalu vezano za Sveučilište u Splitu. Naime, postavljena je funkcija Sandučić povjerenja, koji služi za anonimno slanje tekstualne i/ili slikovne poruke službama Studentskog Centra.

U drugoj fazi nadogradnje aplikacije studenti će moći rezervirati termine u sveučilišnom Centru za savjetovanje, pretraživati forum stipendija te pratiti stanje sa svojim studentskim ugovorima.