Pretraga

Sukob u studentskom domu na Savi: Zbog tučnjave i nereda sinoć je došla i interventna policija

A- A+

Studentski dom Stjepan Radić sinoć nije mirno spavao. Osim što je počelo slavlje Radićevih dana, zbog tučnjave studenata oko 2 ujutro intervenirati je morala policija. Jedan je mladić priveden.

Foto: 24sata

Sve je započelo u tonu slavlja. U Studentskom domu Stjepan Radić u tijeku su Radićevi dani, no dok su sinoć studenti tulumarili, došlo je do sukoba.

Izdvojeni članak

Odbojka s ručnicima, beer pong i mali nogomet: Kreće trodnevna fešta u najvećem studentskom domu u državi

Kako prenosi 24 sata, policija je u subotu oko 2 sata intervenirala zbog tučnjave i buke na otvorenom prostoru unutar doma. U međusobnoj tučnjavi studenata, koji se nisu htjeli razići nakon slavlja, jedan student je navodno ozlijeđen bocom.

–  Samo znam da su odjednom počele letjeti flaše i krenuli su se naguravati, a onda je došla i policija – rekao je jedan od svjedoka incidenta za 24 sata. Drugi student dodao je da su bocama navodno gađali i zaštitare koju su ih tjerali da tulum nastave izvan doma.

Na fotografijama koje su objavili vidljivo je nekoliko policijskih automobila. Osim njih u dvorištu doma bili su i pripadnici interventne policije. Od policije su doznali da je na zabavi je bilo oko tisuću studenata, a nakon incidenta priveden je jedan mladić zbog narušavanja javnog reda i mira.

Foto: 24sata

Foto: 24sata