Pretraga

Oni svoj ‘prvi maj’ imaju sutra: Tik pred rokove kreće najveća studentska roštiljada u Hrvatskoj

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku i ove godine organizira veliku studentsku roštiljadu, kako kažu, najveću u Hrvatskoj. Riječ je o već šestoj po redu kampus roštiljadi, a osim dobre hrane po niskoj cijeni, studente očekuju i razne zanimljive igre te prave glazbene poslastice.

foto: pixabay

Po redu već šesta studentska kampus roštiljada u četvrtak se održava ispred osječkog Poljoprivrednog fakulteta. Počinje u podne, a završava u 18 sati. Organizator događanja je Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku, a kako poručuju za studente je osigurano više od 1.500 porcija roštilja po cijeni od 10 kuna.

Izdvojeni članak

U tijeku masovna podjela S-Boxa: Doznajte kada i gdje možete ugrabiti svoj paket

Bit će ondje i zabavnog sadržaja pa će se tako 40 studentskih ekipa natjecati u pečenju roštilja, a ostale studente koji se za to nisu stigli prijaviti organizirano je natjecanje u ‘Igrama bez granica’. Natjecat će se u skakanju u vrećama i povlačenju užeta, a za njih je, kao i za roštilj-majstore, također osigurana nagrada.

Nakon roštiljade zabava ne prestaje, već kreće veliki studentski party na kojemu će najprije nastupiti Lyra Band Osijek, a potom kreće koncert Zabranjenog pušenja.

– Treba li vam još povoda da dođete i provedete najluđi dan u studentskom životu, dan o kojem svi pričaju cijelu godinu, poručuju organizatori roštiljade.

Napomenimo za kraj, ulaz na ovaj događaj potpuno je besplatan.