Pretraga

Trebate pomoć oko pisanja diplomskog ili završnog rada? Doznajte gdje ju možete dobiti već ovoga tjedna

A- A+

Pisanje diplomskog, odnosno završnog rada, posljednji je korak na putu do diplome, a kako biste ga obavili što bolje važno je upoznati se temeljnim koracima u izradi. Upravo takve vrste informacija moći ćete doznati na predavanju u zagrebačkom SC-u, na kojoj ćete imati priliku doći i do odgovora na pitanja koja vas ‘muče’ tijekom izrade rada.

foto: pixabay

Ured za studente Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu ove srijede organiziraju predavanje namijenjeno studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija.

Izdvojeni članak

Džonom na studente Hrvatskih studija: Samovoljno im promijenili mentore za diplomski rad

Na predavanju pod nazivom ‘Diplomski i završni radovi – osnovne i bitne informacije’ zainteresirani studenti moći će doznati sve o vrstama i strukturi radova, pretrazi, citiranju i navođenju literature te dobiti informacije o programskoj podršci i rješenjima.

No, to nije sve, ako imaju neke druge nedoumice oko pisanja završnog rada, svoja pitanja vezana uz temu predavanja zainteresirani studenti mogu poslati putem obrasca na ovoj poveznici. Predavač je Božidar Nikša Tarabić, stručni suradnik za savjetovanje studenata Sveučilišta, koji će odgovore na postavljena pitanja, u okviru svoji kompetencija, dati tijekom predavanja.

Interaktivno predavanje pod nazivom ‘Diplomski i završni radovi – osnovne i bitne informacije’ održat će se u srijedu, 18. travnja 2018. od 18 do 19.30 sati u Studentskom centru Zagreb (Savska 25) na 1. katu glavne zgrade u centru za tehnologiju ‘Stablo znanja’.