Pretraga

TVZ otvara četiri nova studijska smjera

A- A+

Tehničko veleučilište u Zagrebu od jeseni uvodi nove izvanredne preddiplomske studije- informatika i računarstvo, elektrotehnika, graditeljstvo i mehatronika.

Facebook

Od jeseni Tehničko veleučilište u Zagrebu uvodi izvanredne preddiplomske studije informatike i računarstva, elektrotehnike, graditeljstva i mehatronike.

Izdvojeni članak

‘Tvzovac’ diplomirao logičkom igrom za iPhone

Prema rezultatima prošlogodišnjeg istraživanja o potrebama i mogućnostima zapošljavanja ICT stručnjaka, provedenog u sklopu inicijative e-skills, 71 posto poslodavaca pokazalo je potrebe i interes za zapošljavanje stručnjaka iz navedenog područja.

– Stoga smo odlučili svoje programe otvoriti i studentima koji nemaju prilike odvojiti vrijeme za redovno studiranje, a takvih ima mnogo. Interno istraživanje pokazalo je kako većina naših studenata radi i studira, zbog čega smo se odlučili na ovaj iskorak, prilagođavajući se potrebama studenata koji su oduvijek u središtu naše misije i strategije, rekao je prodekan za nastavu spomenutog Veleučilišta Goran Malčić.

Inače, ovi će se trogodišnji stručni studiji izvoditi po programima redovnih studija u poslijepodnevnim satima kako bi se omogućila maksimalna fleksibilnost studentima, a po završetku studija diplomanti će steći naslov baccalaureus struke.

Pravo na prijavu za razredbeni postupak imaju oni koji su završili četverogodišnji srednjoškolski program ili trogodišnji tehničke struke, koja odgovara studiju za kojeg se pristupnik prijavljuje. Razredbeni postupak održat će se 19. rujna, a prijaviti se možete od 13. srpnja do 12. rujna na webu TVZ- a.