Pretraga

U zamjenu za malo krvi sutra u SC-u dobivate besplatan ručak

A- A+

Predbožićno je vrijeme, a sve veći broj fakulteta, studentskih udruga i drugih studentskih organizacija uključuje se u humanitarne akcije. Jedna takva je i veliko darivanje krvi koje se organizira u zagrebačkom SC-u.

Foto: Udruga studenata grada Splita

Udruga studenata grada Splita u zagrebačkom Studentskom centru organizira veliko studentsko darivanje krvi. Krv je u SC-u (Savska 25) moguće darovati u četvrtak, 13. prosinca od 10 do 18 sati. Hrabri studenti koji daruju krv dobivaju besplatan ručak u restoranu SC-a.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Provjerite kojim sve krvnim grupama vaša može donirati krv

Riječ je od sedmom po redu darivanju krvi kojim studenti otvaraju svoj Humanitarni đir, a događaj se organizira u suradnji s medicinskim timom iz Petrove.

Istog dana u Studentskom će se centru održati i dva predavanja bliske tematike. Profesorica Jerka Dumić s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta odgovorit će na aktualno pitanje –  cijepiti se ili ne, a predavanje pod nazivom ‘Srušimo predrasude: cijepljenje’ kreće u 15 sati na prvom katu SC-a.

– Pokažimo još jednom humanitarno❤️! Vidimo se, poručili su organizatori, a nove informacije o događaju možete popratiti na Facebooku.