Za ovo je bilo potrebno dosta truda: Urnebesnim videom banjalučki maturanti osvojili regiju

Maturanti banjalučke gimnazije osvojili su regiju, snimivši uvodne špice iz pet, u svijetu ili u susjedstvu popularnih serija. Dva i pol muškarca, Naša mala klinika, Prijatelji, Seks i grad i Žene s Dedinja, inspirirale su ih da zadnje tjedne u školi provedu na setu i u montaži.

Screenshot: YouTube
[VIDEO] Maturanti iz Đakova snimili super stvar o svom razredu, a u spotu im se pojavio i Ante Cash

Na prvi pogled možda i ne zvuči kao prezahtjevan zadatak, ali rezultat odnosno izvedba, kao i činjenica da su primjerice na špicama pogođeni i fontovi potpisa iz originalnih serija, svjedoče da su odradili izvrstan i naporan posao. 

Stoga i ne čudi da je njihov uradak u manje osam dana pogledan preko 52 tisuće puta.

– Ljudi, Ovo je brutalno dobro!!!! Svaka ali svaka vam čast na originalnoj ideji! Produkcija fenomenalna, vaša gluma, sve sve do detalja! O ovome se treba snimiti neki prilog za tv definitivno 🙂 Dok sam ovo gledao obuzela me neka nostalgija za maturantskim danima, ali u isto vrijeme i sreća jer kad vidim kako kreativnu i talentiranu omladinu imamo, shvatim da ipak ima nade za budućnost ove naše Republike….:) Svaka vam čast i puno sreće u narednom periodu, samo je jedan od brojnih pohvalnih komentara, koji je gimnazijskim glumcima ostavio oduševljeni YouTuber.

S obzirom na oduševljenje koje su izazvali, Banjalučanima sada ne preostaje ništa drugo nego da nakon uvodnih špica, uskoro snime i seriju.

Odgovori