Fanovi na aparatima: Poznato kada počinje prikazivanje finalne sezone Game of Thrones

Početkom godine, kompanija HBO je obznanila kada ćemo moći gledati posljednju, osmu sezonu Game of Thrones, no taj podatak nije baš oduševio fanove megapopularne serije. Tada su neodređeno poručili da će premijera osme sezone biti tek 2019., ne precizirajući točnan mjesec. No, s novim informacijama iz HBO-a, fanovi će biti puno zadovoljniji.

Foto: facebook.com/GameOfThrones

Čekanje do početka prikazivanja posljednje, osme sezone Game of Thrones bliži se kraju. A u čekanju do toga, nešto je jasnije kada će brojni fanovi ugledati finalne kadrove megapopularne serije.

Hodor iz Game of Thrones osvanuo u domu na Savi

Jedan od direktora HBO-a Casey Bloys ovaj je tjedan na konferenciji za novinare potvrdio da prikazivanje osme sezone GOT-a kreće u prvoj polovici 2019. Iako je to i dalje dosta neodređeno, fanovi su koračić bliže odgovoru o točnom datumu prikazivanja.

Osma sezona imat će šest epizoda koje bi trebale otkriti kojoj će od zaraćenih obitelji fiktivnih ‘Sedam kraljevstava’ u ruke doći kontrola nad ‘Željeznim tronom’. Kako su i prethodno najavili iz HBO-a, bit će snimljeno više završetaka serije, kako bi se spriječilo novo ‘curenje’ epizoda i gledatelji ostali u neizvjesnosti.

Redatelji posljednje sezone ‘Igre prijestolja’ bit će David Benioff i D.B. Weiss, David Nutter i Miguel Sapochnik, a scenaristi također David Benioff i D.B. Weiss te Bryan Cogman i Dave Hill.

Odgovori