Nakon vrhunske završne dionice, uporni kvizaš u sedmom pokušaju pobijedio u Potjeri

Nakon izvrsne završne potjere, četveročlana ekipa uspjela je u sinoć prikazanoj epizodi popularnog kviza, odnijeti s Prisavlja 87.500 kuna. Ispred lovkinje Morane imali su 16 koraka prednosti te su je još četiri puta vratili nakon netočnih odgovora, tako da je već 20-ak sekundi prije kraja, situacija bila jasna.

Screenshot: HTV

No, uz sjajnu završnu dionicu, sinoćnja će epizoda ostati upamćena i po najtecatelju Kristijanu iz Male Subotice, koji je nakon šest neuspješnih pokušaja, u sedmom napokon uspio pobijediti. Uz to valja naglasiti, da su njegove ekipe prethodno gubile i sa 16 te 17 koraka prednosti u završnoj potjeri, što je (kao što se i sinoć pokazalo) teško dostižna prednost.

Koliko se Kristijan udomaćio na HTV-u, svjedoči i činjenica da je na kraju poimence pozdravio nekolicinu članova tehničkog osoblja, koje sudjeluje u realizaciji kviza te poentirao da mu je drago i zbog njega i zbog njih da je pobijedio, ‘da više ne gnjavi sve skupa’.

Sinoć smo gledali najbizarniju Potjeru ikada: Bilo je neugodno Tariku, Kreši, a svakako i preostaloj natjecateljici

Inače, simpatična četveročlana ekipa, koju su činili Sara, Igor, Marin i Kristijan, cijelo se vrijeme međusobno podržavala pljeskanjem, radi čega je atmosfera na kvizu, na momente nalikovala kazališnoj.

Što se tiče igre prije završne potjere, tek se istakao Marin, koji je uspio obraniti višu ponudu te jedini donijeti značajniji iznos u zadnju dionicu kviza.

Kada je pak riječ o Kristijanu, on je spletom nesretnih okolnosti ubilježio čak sedam nastupa u Potjeri. U jednoj epizodi je njegov tim imao 17 koraka prednosti protiv Sučevića-Međerala, ali je na kraju lovac izašao kao pobjednik.

No, inače spada među najveće znalce hrvatskog sjevera te redovno nastupa u ekipi Tiblice, na pub kvizovima u Čakovcu.

Zbog svoje upornosti na putu do pobjede, kao i prije navedenih pohvala, Kristijan Marčec će za brojne naše ljubitelje natjecanja u znanju, kroz nekoliko dana napraviti kviz opće kulture.

Screenshot: HTV

Odgovori