Nekoć opaki lopov u Sam u kući, a danas djedica kojem se dižemo u tramvaju: Pogledajte kako sada izgleda Joe Pesci

Legendarni glumac Joe Pesci, koji je uz nekolicinu uloga u kultnim filmovima igrao i opakog lopova Harrya u prvom i drugom nastavku filma Sam u kući, 27 godina poslije, međugeneracijski korektno rečeno izgleda ‘puno zrelije’.

Screenshot: YouTube
Bio je na rubu propasti, a sada je doslovno procvao: Ovako odjednom izgleda zvijezda filmova Sam u kući

Premda smo ga mrzili u ulozi lopova Harrya Limea, budući da je htio nauditi Kevinu, Joe Pesciu bismo se danas odmah dignuli tramvaju.

Ovaj 74-godišnji glumac, koji se uz spomenute uloge, proslavio filmovima Goodfellas (osvojio Oscara za najbolju sporednu ulogu) Casino, Raging Bull, A Bronx Tale te My Cousin Vinny, imao se namjeru umiroviti  još 1999. godine.

Ipak, od tada je popustio u nekoliko navrata i zabilježio još pokoju ulogu.

Od 1998. prvi povratak na veliko platno imao je u filmu svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Roberta De Nira –  ‘The Good Shepherd’.

Screenshot: YouTube

Unatoč njegovim dugogodišnjim namjerama, veseli nas što Joe Pesci i dalje nije ‘okačio kopačke o klin’, nego naprotiv. U Scorsezeovu uratku The Irishman, koji će biti premijerno prikazan u 2018., ponovno će se naći na velikom ekranu, i to opet uz De Nira, ali i Al Pacina te još nekoliko zvučnih glumačkih imena. Jedva čekamo!

Screenshot: YouTube

 

Odgovori