Prijavim šest, izađem na tri, ne dam ni jedan! Ovako se studenti ponašaju na lipanjskom ispitnom roku

Dnevnjak je satirična emisija studenata Akademije dramskih umjetnosti iz Novog Sada i pridruženih ima članova, između ostaloga i jednog od autora na Tarzaniji. Počeli su spontano, a u međuvremenu su se pretvorili u pravu regionalnu atrakciju, koju po utjecaju uspoređuju čak i s Top listom nadrealista. Prikazuju se na Radio televiziji Vojvodina, a na YouTubeu imaju preko 330.000 pratitelja te gotovo da nemaju skeč ispod 200 tisuća pogleda, samo na ovoj najpopularnijoj internetskoj video platformi.

Screenshot: Dnevnjak/YouTube
[Dnevnjak] Tužna ispovijest mladića: Krenuo da upiše prvu godinu studija pa ostao bez školarine

Teme su im u glavnini studentske i mladalačke, a ovoga puta dijelimo s vama jednu vrlo prigodnu.

S obzirom da su lipanjski ispitni rokovi na većini fakulteta u Hrvatskoj na pragu, kao i u susjedstvu, danas dijelimo s vama klip u kojem ekipa Dnevnjaka tobože provodi anketu među studentima, za vrijeme ‘junskog roka’.

I ovaj skeč je po običaju je urnebesan, iako vjerujemo da će mnogi studenti prepoznati i neke svoje navike te razmišljanja u odgovorima ovih glumaca.

Nadamo se da ipak ovako ne izgledaju vaše pripreme za lipanjski ispitni rok, ali u pauzi od učenja, svakako se nasmijte uz ovaj klip, koji je pregledan preko 700 tisuća puta.

Odgovori