U sudaru titana Vukorepa briljantnom partijom ostavio Borka i društvo bez primamljivog novčanog iznosa

Briljantnom partijom u sinoćnjoj Potjeri, odnosno svojim najboljim nastupom do sada, lovac Mladen Vukorepa pokazao je zašto je bio veliko pojačanje u lovačkom timu, u ‘jesenskom prijelaznom roku’. Sjajnu ekipu, koja je sa sva četiri člana dospjela u završnu potjeru, i tamo imala 17 koraka prednosti, Vukorepa je uspio dostići u posljednjoj sekundi. Da stvar bude značajnija, u igri je bilo 156.000 kuna!

Screenshot: HTV

Uz ostala tri člana ekipe, koja su također pokazali dobru igru, među natjecateljima se našao i Borko Barić, koji je prema službenim rang listama, u krugu 20 najboljih hrvatskih kvizaša. On je u završnu potjeru donio velikih 100.000 kuna, a poslije je na njegov pogon, u tom zadnjem dijelu igre, ekipa skupila 13 točnih odgovora, dakle ukupno 17 koraka prednosti.

Otkrijte tko je novi lovac u Potjeri: Natjecatelji će imati puno problema s ovim legendarnim kvizašem

U većini slučajeva ovaj broj koraka prednosti je dovoljan za uzimanje novca, no, sinoć je Mladen Vukorepa bio nadahnut, vjerojatno dijelom i zbog opasnog  suparnika.

Premda je u završnoj imao i dva promašaja, nakon kojih ga je ekipa spremno vratila korak unatrag, na kraju s Prisavlja nisu uspjeli odnijeti primamljiv novčani iznos.

Dakle s ukupno 19 točnih odgovora, lovac ih je sustigao u doslovno posljednjoj sekundi.

Na kraju izdvojimo jedno pitanje koje se pojavilo u završnoj potjeri, a iz predmeta geografija Hrvatske.

Nakon Koprivnice i Križevaca, najveći grad Koprivničko-križevačke županije je?

Svoj nam odgovor napišite u komentarima.

Odgovori