Uhvaćeni u posljednjoj sekundi: Krešo u dramatičnoj završnici mrknuo ekipi 161.000 kuna

Krunoslav, Gordana, Luka i Denis u jučerašnjoj su Potjeri u punom sastavu sa 161.000 kuna ušli u završnu potjeru. 14 pitanja prednosti ispred lovca, Krešimiru Sučeviću Međeralu trebao je biti rutinski zadatak, no lovac se našao u problemima. U prvoj minuti ponudio je čak četiri netočna odgovora, a na kraju je, u zaista dramatičnoj završnici, ipak ulovio ekipu u posljednjoj sekundi.

Screenshot: HRT

Jučerašnja Potjera bilježi još jednu uzbudljivu završnicu! Solidna četveročlana ekipa, koja je u punom sastavu ušla u završnu potjeru, branila je iznos od visokih 161.000 kuna i ostvarila 14 odgovora prednosti pred lovcem Krešimirom Sučevićem Međeralom. 14 pitanja koje mora dostići za Krešu je u pravilu neproblematično, redovno ‘hvata’ ekipe s tolikim brojem pitanja prednosti.

Tročlana ekipa odnijela vrtoglavih 240.000 kuna iz Potjere: Kotiga podbacio, a briljirao student FER-a

No, jučer je u prvoj minuti ponudio čak četiri netočna odgovora, ekipa je na sva četiri točno odgovorila i činilo se da su na najboljem putu osvajanja respektabilnog iznosa. No, u drugoj minuti, lovac je sve nadoknadio i u 51 sekundu  točno odgovorio na preostalih 10 pitanja.

Štoviše, ekipi je mrkuo lovu u posljednjoj sekundi odgovorivši točno na pitanje “U političkom životu koje je države poslije Drugog svjetskog rata ulogu veliku imao Zhou Enlai?”. Natjecatelj Denis čestitao je Kreši koji je rekao da i njega pitanja ponekad znaju zeznuti.

– Žao mi je ekipe jer je pokazala znanje i hrabrost, ustvrdio je lovac.

Natjecateljica Gordana na kraju je prigovorila voditelju Tariku Filipoviću da ih lovac možda ne bi stigao da on ‘nije čitao pitanja sto na sat’ pa je Tarik predložio da kasnije pogledaju snimku i vide je li to zaista bilo tako.

Odgovori