Tko je to slomio internet ove godine? Instagram objavio listu ‘najlajkanijih’ objava u 2017.

Ova je godina na izmaku, a Instagram je objavio listu fotografija koje su korisnici te mreže najviše puta ‘posviđali’. Čini se da konkurencije nema fotografijama na kojima su bebe pa je od top 5 takvih čak četiri.

Vlasnica ‘najlajkanije’ fotografije u 2017. pjevačica je i višestruka osvajačica nagrade Grammy, Beyonce. Queen B već je par mjeseci bila trudna kada je sa svojim vjernim fanovima i to putem Instagrama odlučila podijeliti radosnu vijest da očekuje blizance. Fotografija na kojoj pozira u donjem rublju s velom na glavi i u cvijeću samo je u prva 24 sata prikupila 8 milijuna ‘lajkova’, a u ovom trenutku ta se brojka penje na 11,1 milijun.

View this post on Instagram

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Bebe su tema i druge ‘najlajkanije’ fotke, a riječ je o fotografiji nogometaša Cristiana Ronalda koji je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio trenutak nakon rođenja svoje i kćerke Georgine Rodriguez. Fotografija u ovom trenutku ima 11 milijuna ‘lajkova’.

View this post on Instagram

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pjevačica Selena Gomez najpopularnija je osoba na ovoj mreži i prati ju 130 milijuna korisnika. Upravo je ona pred par mjeseci raznježila javnost, priznavši kako je zbog bolesti lupus morala na transplantaciju bubrega. Bubreg joj je poklonila prijateljica Francia, a nakon operacije podijelila je fotografiju na kojoj se njih dvije u bolničkim krevetima drže za ruke. Tu fotografiju do sada je ‘posviđalo’ 10,3 milijuna korisnika, a napomenimo i kako je jučer Selena odnijela Billboardovu nagradu ‘Žena godine’, za koju je konstatirala da ju je najviše zaslužila upravo njena prijateljica Francia.

Na četvrtom mjestu sa 10,2 milijuna lajkova našla se ponovno Beyonce, ovoga puta nakon rođenja svojih blizanaca. Na fotografiji se nalazi pjevačica i dvije novorođene bebe.

Peto mjesto ponovno je zauzeo Cristiano Ronaldo, ovoga puta s novorođenim blizancima Mateom i Evom. Instagram je sa 8,2 milijuna lajkova još jednom pokazao da obožava blizance.

Odgovori