Vatrogasna postrojba Zagreb duhovito upozorava: Dobro pripazite ako ćete se već igrati Christiana Greya i Anastasie Steele

Prošle godine je Vatrogasna postrojba Zagreb oduševila zabavnim upozorenjem, koje je bilo pravi hit pa je prigodno i s ozbiljnom svrhom ponovljena i ove godine.

Naime, s obzirom da su na Dan zaljubljenih 2016. godine imali čak četiri intervencije skidanja lisica, prošle su se godine dan uoči Valentinova, javnosti obratili sljedećim Facebook postom:

Očekuje se masovno pucanje ljubavnih veza za Valentinovo: Nemojte reći da vas nismo upozorili dovoljno rano

– Sutra je Valentinovo, u kinima igra “50 nijansi mračnije”, slobodno se zabavite i pustite mašti na volju, ali pazite da ne pretjerate. Prošle godine smo imali samo 4 intervencije skidanja lisica, ali smo spremni, napisali su uz hashtag #samokazemo.

Upečatljivo upozorenje očito je imalo svrhu, budući da prema podacima koje nam daje Vatrogasna postrojba Zagreb, na Valentinovo 2017. nije bilo intervencija skidanja lisica. Štoviše u cijeloj protekloj godini, zagrebački su vatrogasci imali svega 2 intervencije oslobađanja zarobljenih lisicama.

A kada je riječ o aktualnoj situaciji, vjerujemo kako ste upućeni, da su Chrisitian Grey i Anastasia Steele opet u akciji, ovoga puta u nastavku sage – ’50 nijansi slobodniji’.

A da uz njih ne bi bili u akciji i vatrogasci, barem ne zbog ovako bizarnih stvari, Vatrogasna postrojba Zagreb je ponovila svoje upozorenje!

Odgovori