‘Život s ticon’: Splitskoj studentici se na prozor doselila ptica s potomcima pa je 30 dana objavljivala lude i duhovite dogodovštine s njima

Zamislite da vam se jednog jutra ptica nastani na prozoru i počne sjediti na jajima, ostavljajući ih noću?! Sve to vama pred očima. Upravo se ova situacija dogodila Eleni Mrčeli, Splićanki koja u Zagrebu studira na Zdravstvenom veleučilištu da bi postala medicinska sestra. Svoju gošću, ‘ticu’, Elena je objavila na Facebooku, a nakon toga je redovito pisala o dogodovštinama koje su joj se događale s novim kućnim ljubimcem.

foto: Facebook Elena Mrčela

Elena Mrčela je objavila na Facebook-u da je nesvojevoljno dobila kućnog ljubimca (ticu koja leži na jaju), a potom je zabavne dogodovštine nastavila objavljivati sve do današnjeg, posljednjeg, tridesetog dana života s pticom. U navedenom razdoblju je dočekala i to da su se izlegli mali ‘tići’!

[ZADATAK DANA] Puno bure na državnoj maturi podignuo je 'slučaj pelikan': A znate li vi rješenje?
 Elena nam je rekla da je sve počelo kao zezancija, ali su se ljudima njezine objave svidjele, pa je odlučila nastaviti pričati priču o životu s ‘ticom.

Osim što je čuvala svoja jaja, ptica je jednom dovela i svog ljubavnika. Kad su se mali ptići izlegli, Elena se čudila njihovoj ružnoći, a sebe je prozvala njihovom bakom.

Sve njene ptice, Elenu su danas napustile. Trideset neuobičajenih dana zauvijek će pamtiti, a iako su joj bile nepozvane gošće, ptice će joj nedostajati.

Pogledajte sve objave od prvog do posljednjeg dana koje je Elena nazvala Moj život s ticon”:

Odgovori