U top deset ženskih modela svijeta uvrštena i jedna hrvatska gimnazijalka

U Milanu je održano 34. svjetsko finale Elite Model Look-a na kojem su sudjelovali predstavnici 36 zemalja. Petra Ugljarević iz Osijeka uvrštena je u deset najboljih novih ženskih lica. Osim nje, Hrvatsku je predstavljao i Andrija Arbanasić iz Zagreba.

Petra Ugljarević

Petra Ugljarević članica je modne agencije Relatum Model Management. Učenica je II Gimnazije u Osijeku, a paralelno pohađa i glazbenu školu Franje Kuhača Osijek te je vrsna pijanistica. Na Elite Model Look natjecanju koje se ove godine održalo u Milanu, uvrštena je u Top 10 novih ženskih lica.

Odabrana je u oštroj konkurenciji 63 novih lica (34 djevojke i 24 mladića) iz cijelog svijeta. Elitovi agenti i stručni žiri sastavljen od modnih stručnjaka, kao što su Anne Catherine Lacroix, Natasa Vojnović, Mark Vanderloo, Tony Ward, Giampaolo Sgura, Lorenzo Serafini, predvođeni Vickom Mihaci – predsjednikom Elite management, odabrali su deset najboljih (Top 10) novih ženskih lica.

Pet svjetski poznatih supermodela s fakultetskom diplomom

Petri je to donijelo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s renomiranom svjetskom modnom agencijom Elite
model management vrijednog minimalno 50.000 Eura.

Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

– Višemjesečnim napornim pripremama Petra je dokazala da, uz ljepotu i talente, trud i odricanje donose izvrsne rezultate, pa ne sumnjamo da će predivna Petra svojim budućim modnim uspjesima još jednom pokazati da su Hrvatice među najljepšim ženama svijeta, pišu u priopćenju iz njezine agencije Relatum Model Management.

Titulu pobjednika Elite Modela Look-a ove godine ponijeli su Valeria Chenskaya iz Rusije i Antonio
Freitas iz Brazila. Valeria će dobiti ugovor 150.000 eura, a Antonio 50.000 eura.

Petra Ugljarević

Odgovori