Apsolutni hit mjeseca: Provjerite koju su pjesmu Hrvati najviše slušali tijekom siječnja

Tijekom mjeseca siječnja Hrvati su najčešće slušali pjesmu ‘Ako te pitaju’ Petra Graše. To pokazuju tjedne ljestvice Hr top 40 iz proteklog mjeseca, koje inače generiraju podatke o 40 najemitiranijih pjesama na preko 130 nacionalnih, regionalnih i lokalnih radio postaja u Lijepoj našoj.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Tako je na ljestvicama koje su obuhvatile siječanj, pjesma ‘Ako te pitaju’ bila bez iznimke na vodećoj poziciji.

Ovo je hit godine u Hrvatskoj tijekom 2017. i riječ je o duetu

Inače, ova pjesma je na Hr top 40 listi šest tjedana, a odmah u ulaznom došla je na visoku drugu poziciju, gdje se zadržala još jedan tjedan da bi potom zavladala radijskim eterom u Hrvatskoj.

No, da nije isključivo popularna među radijskim urednicima i publikom, svjedoče i podaci s YouTubea. Naime, tamo je Ako te pitaju u nepuna dva mjeseca ‘prešišala’ šest milijuna pogleda.

Od ostalih pjesama koje su visoko kotirale u siječnju valja svakako istaknuti ‘Mijenja se vrijeme’ Nine Badrić, koja je zapravo tijekom proteklog mjeseca konstantno na drugoj poziciji iza Graše.

Visoke plasmane na Hr top 40 su u siječnju bilježile i pjesme ‘Tragom tvojih tragova’, koju izvode Zsa Zsa i Vanna, povratnički singl Franke Batelić ‘S tobom’, a unatoč tomu što je već dugo u eteru, pjesma ‘Ako voliš ovu ženu’, koju u duetu izvode Željko Bebek i Oliver Dragojević, još uvijek je u samom vrhu.

Odgovori