Fanovi u deliriju: Nakon dulje stanke na glazbenu scenu vratio se Silente i imaju novu pjesmu

U srpnju 2016. brojne fanove šokirala je vijest kako dubrovačka grupa Silente prestaje sa stvaranjem nove glazbe te kako su članovi benda otkazali sve koncerte i medijske istupe. Malo više od godinu i pol pauze, Silente je ponovno na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Screenshot iz novog spota grupe Silente, ‘Falange’

– Svi koncerti i medijska pojavljivanja benda su otkazani. Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u 3 godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje – stat ćemo, tako su se pred godinu i pol od pozornice i javnosti oprostili članovi benda Silente.

Raspao se poznati dubrovački bend Silente!

Šuškanja oko toga da se dubrovačka grupa ponovno vraća na glazbenu scenu počela su još pred par mjeseci, a pred nekoliko dana fanove su uzburkali novim aktivnostima na službenoj Facebook stranici. Konačno, jučer su na svom YouTube kanalu objavili novu pjesmu Falange, a fanovi su oduševljeni.

– Bez puno pompe, onako tiho ste se ušuljali… najdraži moji… sad samo naprijed. Album ima 14 pjesama ako sam dobro shvatila? Ludi smo od iščekivanja, poručila je jedna obožavateljica na društvenim mrežama.

Glazbu za njihovu prvu od 14 pjesama, koliko bi trebao imati novi album, potpisuje Tibor Karamehmedović, a tekst Sanin Karamehmedović.

– Ooo, kako je vrijedilo čekati ovo svih 576 dana koliko vas nije bilo! Vjerujem da nam svoje najbolje još uvijek niste pokazali, jedva čekam čuti ostale pjesme!!! Silente je tu i svijet je opet mlad, poručuju fanovi.

Novu pjesmu Silentea, Falange možete poslušati u nastavku.

Odgovori