Ovo je hit godine u Hrvatskoj tijekom 2017. i riječ je o duetu

Dodijeljene su godišnje nagrade Hrvatske diskografske udruge, a pobjedu u kategoriji pjesma godine odnijela je ‘Sve u meni se budi’ u izvedbi Damira Kedže i nove muzičke nade Zsa Zse. Spomenuta pjevačica pravog imena Jelena Žnidarić, a čudnovatog umjetničkog imena, koje se čita Ža-Ža, dobila je priznanje za novog izvođača godine.

foto: Ivan Božić|srednja.hr
Provjerite koju su pjesmu Hrvati najčešće slušali tijekom studenog

Kako dalje prenosi Jutarnji list, nagradu za najuspješnijeg muškog izvođača u protekloj godini, dobio je Tony Cetinski za pjesmu ‘Laku noć’, dok je priznanje za ženskog izvođača godine pripalo Miji Dimšić za pjesmu ‘Bezimeni’.

Osim titule izvođača i izvođačice godine, priznanje je zaslužla i grupa godine, koja je u 2017. prema kriterijima HDU-a Buđenje, a koja se osobito istaknula pjesmom ‘Samo ti, samo ja’.

Ne biste vjerovali, ali netko još kupuje nosače zvuka pa je tako najprodavaniji album u 2017. bio ‘Moderna žena’ Jelene Rozge, dok je isto priznaje u kategoriji inozemnih izdanja dobio mega uspješni album Eda Sheerana ‘Divide’.

Ispod poslušajte pjesmu godine, koja osim što je osvojila radijski eter ima i nemalih 2.6 milijuna pregleda na YouTubeu.

Odgovori