Nikada jači line up uvjetovao da za Scool Fest 2018. više nema nijedne ulaznice

Dvorište Studentskog centra u petak (8. lipnja) i subotu (9. lipnja) od 20 sati bit će poprište velika dva studentska tuluma, o čemu svjedoči podatak da je svih 9.000 besplatnih ulaznica za Scool Fest 2018. već rezervirano.

Lista izvođača satkana od vječnih zezanata iz Zabranjenog pušenja, folk punkera Brkova, tvrdog splitskog MC-a Kreše Bengalke i nešto manje tvrdih Dječaka, galebova s pismama o litu Kuzme & Shake Zulua, omiljenog boema Alena Vitasovića, elektropop dvojca Nipplepeoplea i drugih, bila je očito i više nego dovoljan mamac da privuče tisuće mladih različitih glazbenih ukusa.

Koncertni dio festa će se kako smo napomenuli održati u SC-ovu dvorištu, dok su afteri planirani u unutrašnjosti Studentskog centra.

U petak će nastupiti Zabranjeno pušenje, Kuzma & Shaka Zulu, Alen Vitasović, Dino Dvornik tribute band te Dj Sasha Barthezz.

Brkovi, Krešo Bengalka, Nipplepeople, Dječaci i DJ Popov će pak u subotu na stage.

S obzirom da su sve ulaznice već rezervirane (4 maksimalno po osobi), a dosta ih ljudi još uvijek traži, organizatori sugeriraju da oni koji su ih rezervirali, a već sada znaju da neće ići na Fest, poklone svoje ulaznice kolegama, kako ne bi ostale neiskorištene.

– Nemojte prodavati ulaznice nego budite dobre kolege i poklonite ih, poručuju organizatori.

Inače, ovo je četvrti po redu Scool Fest, a organizira ga Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu s partnerima.

Sve dodatne informacije nalaze se na Facebook stranici Festa te na službenom Facebook eventu.

Odgovori