Poznat je kompletan program Brijačnice te dobitnici četiri upada koje smo dijelili za ovaj festival

Treće izdanje festivala Brijačnica održat će se 19. i 20. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu. Objavljena je satnica te je dodan još jedan bend koji će svirati u subotu, drugog dana Brijačnice. Riječ je o bendu Sfumato, koji djeluje unutar popularnog kolektiva JeboTon.

Program treće Brijačnice kreće u petak u 20:15 nastupom grupe Rizol nakon koje u 20:55 slijede The Miceks, u 21:35 Artan Lili te u 22:15 Intergalactic Lovers. Prvi headlineri, beogradski Partibrejkers na scenu se penju u 23:05, a svirka posljednjeg izvođača dana, grupe M.O.R.T. planirana je u 00:15.

Kawasaki 3p smo vratili u srednju: Dva člana su ponavljala prvi razred

Subotnji raspored zapoet će Sfumato u 20:15, a poslije njih redom sviraju Slow Motion Suicide u 20:50, She Loves Pablo u 21:20, Vlatko Stefanovski Trio u 22:15, Antenat u 23:05 te Kawasaki 3P koji će nastupom od 23:55 zatvoriti treću Brijačnicu.

Ulaznice za Brijačnicu su u prodaji, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kuna do samog dana festivala kada se dižu na 90 kuna. Festivalske će do 19. siječnja koštati 120 kn.

A ulaznice neće morati kupiti Vedrana Radanović i Maja Križanec te Hrvoje Maligec i Filip Katušić. Oni su osvojili propusnice za oba dana Brijačnice točnim i brzim odgovorom na naše nagradno pitanje.

Ono je glasilo:

U kojem se bandu afirmirao (i bio njegov višegodišnji član) jedan od najvećih gitarista s ovih prostora Vlatko Stefanovski? 

Točan odgovor je naravno Leb i sol.

Odgovori