[VIDEO] Miočanin koji je opjevao korijen iz dva godinama nakon i dalje je hit na YouTube-u

Bliži se matura iz matematike, a mi smo se tom prilikom prisjetili jednog hita o korijenu iz 2. Ovaj video na YouTube-u snimio je tadašnji učenik splitskog MIOC-a, a pjesma je nakon toga bila i obrađivana. Gotovo deset godina nakon, korijen iz dva jedna je od najboljih pjesma o matematici.

Screenshot YouTube

Korijen iz dva, jedan točka čet’ri jedan čet’ri dva, jedan tri pet šest dva, korijen iz dva…. Pjevao je uz gitaru učenik MIOC-a 2009. godine kada je svoj video objavio i na YouTube-u.

Godinama nakon, pjesma o korijenu iz dva poznata je mnogim bivšim i sadašnjim učenicima diljem Hrvatske, a nakon samo jednog slušanja matematičkog hita, lekcija je naučena. Korijen iz dva svi znaju napamet zahvaljujući Vu Kajmaku, kako se zove na YouTube-u.

Pjesma je doživjela i obradu, a Vuka je nastupao i na nekim live nastupima sa svojim hitom. Pogledajte ovaj hit u nekoliko verzija i garantirano ćete zauvijek zapamtiti koji je korijen iz dva.

One comment

  1. ahahahahahaha, pozdrav prezimenjakinji koja je napisala članak :)) Mali ispravak, nije zagrebački, nego splitski MIOC. Ako neko želi još lekcija od mene, neka dođe na studij fizike u Rijeku 😛

Odgovori