Psihači obilježavaju 30. rođendan prvog albuma, a mi u to ime dijelimo 3X2 karte za slavljenički koncert

Oni su leteći odred u osvajanju visina i nemaju ništa osim svojih krila. Oni su Psihomodo Pop i već 35 godina uspješno nisu normalni. Generacije su odrastale uz ovaj kultni hrvatski post punk rock bend, a 2. lipnja na Šalati slave okrugli 30. rođendan svog prvijenca „Godina Zmaja“. U to ime dijelimo karte za ovaj veliki koncert hrvatske mješavine Stonesa i Ramonesa.

foto: Dallas Records

Ne postoji osoba u regiji koja ne zapjeva kada čuje stihove, sada već kultne, Fride, ali i kojeg drugog hita ovih starih rokera. Kada kažemo stari, ne mislimo ništa loše već se divimo njihovoj 35-godišnjoj karijeri. U toliko puno godina izdali su preko 17 respektabilnih albuma, a bili su i prvi bend s naših prostora čija je glazba zasvirala na MTV-u.

[Video] Ovo je prvi spot hrvatskog izvođača koji je ikada prikazan na MTV-u

Od njihovog prvog albuma „Godina zmaja“ prošlo je 30 godina, a definitivno su najviše prepoznatljivi prema svojim ludim koncertima koji ostavljaju dojam koncerata Ramonesa ili pak Iggy Popa. Upravo takav koncert pripremaju 2. lipnja na zagrebačkoj Šalati, a za studentski popust na ulaznice su se pobrinuli Dallas i Eventim.

Naime, u studentskim menzama na zagrebačkim lokacijama naići ćete na plakate za ovaj koncert, a do popusta možete doći skeniranjem QR koda. On vas vodi na link na eventim.hr gdje vas čekaju studentske cijene ulaznica – 80 kn za parter (umjesto 120 kn) i 95 kn za tribine (umjesto 135 kn).

Do karata možeš doći i igrajući našu nagradnu igru na Facebook stranici. Dijelimo 3 puta po dvije ulaznice za koncert, a sve što trebaš napraviti jest u komentarima na Facebooku tagirati frenda, frendicu, curu, dečka ili koga već vodiš sa sobom i napisati stih koji najviše voliš iz bilo koje pjesme Psihomodo Popa. Bože čuvaj Psihomodo!

Sve o koncertu Psihomodo Popa možeš pronaći na Facebook eventu. Sretno s nagradnom!

Odgovori