Hrvatska

Na današnoj je norijadi u Zagrebu policija do popodnevnih sati privela tri osobe zbog korištenja pirotehnike, a hitna medicinska služba imala je ukupno 13 intervencija povezanih s norijadom i to uglavnom zbog konzumacije alkohola. Posla su imali i vatrogasci jer je jedan maturant izazvao požar na obali Save.

Tijekom norijade privedene tri osobe, hitna intervenirala 13 puta
Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Prema pisanju vijesti.rtl.hr, zagrebačka policija privela je u petak do 16 sati tijekom norijade tri osobe zbog korištenja pirotehnike. Privedeni maturanti nakon policijske su obrade pušteni, a osim toga nisu zabilježeni veći incidenti.

Zagrebački Zavod za hitnu medicinu do 16 sati imao je ukupno 13 intervencija povezanih s norijadom, od čega se u dva slučaja radilo o lakšim ozljedama, a ostalo o prekomjernoj konzumaciji alkohola, kazao je dežurni liječnik Darko Sinjeri, prenose vijesti.rtl.hr.

Podsjećamo, posla je danas imala i vatrogasna služba, jer je jedan od maturanata u osušeno raslinje na obalu Save bacio signalnu raketu, koja je izazvala požar.

Na Bundeku se trenutno zabavlja oko 9 tisuća maturanata, a zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba dežuraju uz njih.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.