Vijesti

[FOTOGALERIJA] Ovako se danas 'norilo' duž hrvatske obale

Objavljeno 19.05.2017 18:24 piše Duje Kovačević

Maturanti diljem Hrvatske danas su proslavili posljednji dan svog srednjoškolskog obrazovanja. 'Norilo' se i duž hrvatske obale, a kako je to izgledalo u Puli, Trogiru, Makarskoj i Jelsi, pogledajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

Norijada u Puli, ako je suditi prema slikama protekla je veselo, šareno i uz puno posipanja brašnom, dok su se maturanti iz Srednje škole Jelsa mjestom provezli na traktoru.

Makarani su pak zapalili baklje i zavijorili barjak. Trogirski maturanti također slave završetak svojeg srednjoškolskog obrazovanja, a kako doznajemo od naših Dalmatinaca sve je pod kontrolom. Incidenata nije bilo, a vlada vesela i ugodna atmosfera. 

Doduše, u malom gradu norijada izgleda nešto drugačije negoli u Zagrebu. Učenici su se prvo okupili u parku pred svojim školama, a potom su se uputili na već maturantima poznato mjesto, kod starog rodilišta pokraj kule Kamerlengo gdje će se zabava nastaviti do kasnih večernjih sati. Promet nije bio zaustavljen budući da se radi o malom gradu i relativno malom broju maturanata pa situacija nije alarmantna. 

- Pjevaju, vesele se, druže se. Nema nikakvih incidenata i vlada divna atmosfera, za srednja.hr rekla je Blanka Vukelić koja je i sama kao maturantica svoju norijadu proslavila u Trogiru.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.