Pretraga

Počinje III. izdanje Slagalice – Case study natjecanje za srednjoškolce

A- A+

Danas je započelo III. izdanje projekta Slagalica, jedino srednjoškolsko Case study natjecanje u Hrvatskoj. Prijaviti se mogu isključivo srednjoškolci/ke, a svaki tim može imati pridruženog profesora kao mentora projekta. Nagradni fond u svakoj Slagalici za učenike je 3.500 kuna, a za profesore 1.000 kuna. Veliko finale za tri najbolja projekta u svakoj Slagalici bit će održano u prostorima zlatnog partnera projekta INA d.d.

Finale Slagalice 2015 foto|srednja.hr

Izdvojeni članak

[Slagalica ’16] Osmislite online igricu za INA Junior Freshhh i osvojite vrijedne nagrade

Slagalica – Složi svoje rješenje, projekt je u organizaciji portala srednja.hr s kojim se spajaju inovativne tvrtke i kreativni srednjoškolci/ke iz Hrvatske. Tvrtke partneri zadaju zadatak (Slagalica) za koji učenici moraju ponuditi svoje rješenje. Tvrtka partner tri najbolja projekta poziva u Zagreb na veliko finale 16. siječnja, a na samom finalu odabire se konačan redoslijed najbolje plasiranih projekata. Svaki tim može imati od minimalno jednog do maksimalno tri učenika/ca kao članove, ovisno o svakoj Slagalici pojedinačno. Također, timovi mogu, ako to žele, imati pridruženog mentora koji moraju biti srednjoškolski profesor/ica. U timovima se mogu spojiti učenici iz različitih škola.

Za prva tri projekta osigurane su novčane nagrade ili nagrade u jednakoj protuvrijednosti. Profesori koji će sa svojim timovima biti među tri najbolja projekta dobivaju nagradu isključivo u financijskom obliku. Sve novosti i zadatke iz Slagalice možete pratiti na srednja.hr/Slagalica ili na Facebook pageu Slagalica. Svaki dan, počevši od danas, objavljivat ćemo jednu Slagalicu, a rješenja možete slati na mail [email protected]. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem maila ili Facebook inboxa.

Slagalice:

INA: Osmislite online igricu za INA Junior Freshhh i osvojite vrijedne nagrade

HTC Hrvatska: [Slagalica ’16] Osmislite HTC Smartphone iz budućnosti i osvojite mobitel

srednja.hr: Vizija razvoja vijeća učenika u RH

ZŠEM: Napravite digitalni marketing ZŠEM-a

Nagrade za timove:

1. mjesto – 2.000 kn

2. mjesto – 1.000 kn

3. mjesto – 500 kn

Nagrade za profesore mentore:

1. mjesto – 500 kn

2. mjesto – 250 kn

3. mjesto – 250 kn

Vaša kreativna rješenja možete poslati zaključno do kraja 2016. godine u 23:59h na mail [email protected]. Tvrtke partneri, odnosno dva člana žirija, odlučit će koja tri projekta su najbolja te ih pozvati na veliko finale u Zagreb. Finalisti svih Slagalica će biti objavljeni 9. siječnja, a rezervirajte ponedjeljak 16. siječnja za veliko finale u prostorima INA d.d.

Bitni datumi Slagalice

7.11. – 31.12.

Otvaranje natječaja i prijava

1.1. – 8.1.

Revizija pristiglih Slagalica

9.1.

Poziv za tri najbolja tima na finale u Zagreb

16.1.

Finale u prostorima INA d.d.

___________________________________________________________________

Projekt Slagalica jedino je Case study natjecanje za srednjoškolce u Hrvatskoj, a u organizaciji portala srednja.hr. Veliko finale za tri najbolja projekta u svakoj Slagalici održava se u prostorima INA d.d. Pročitajte sve informacije o projektu ovdje, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem Facebooka Slagalica ili putem maila [email protected]

Druge Slagalice:

INA: Osmislite online igricu za INA Junior Freshhh i osvojite vrijedne nagrade

HTC Hrvatska: Osmislite HTC Smartphone iz budućnosti i osvojite mobitel