Hrvatska

Kada je na jednom mjestu skoro 9.000 zaigranih mladih ljudi, mora se dogoditi i poneki eksces. Tako je jučer na zagrebačkoj norijadi privedeno troje maturanata, a zbog još 13, morala je intervenirati hitna pomoć. Ipak, mi smo odlučili dati širu pozornost onoj ljepšoj strani priče s norijade.   

Ljepota i poanta jednog ovakvog okupljanja, kakvo je proslava zadnjeg dana nastave u srednjoj, je u iskazivanju pozitivnih emocija, prije svega onog najvrijednijeg - ljubavi. 

Stoga smo odlučili svima onima, koji su ju širili i iskazivali tijekom jučerašnje norijade u Zagrebu, dati poseban medijski prostor, a zanemariti one, koji su neprimjerenim parolama, uzvicima, sloganima, nastojali, poticati na mržnju, diskriminaciju i slično. 

Tako smo fotoobjektivom na norijadi uhvatili nekolicinu parova (ili onih koji će to tek postati), koji su razmjenjivali nježnosti.

Uživajte u fotogaleriji. 

P. S. Vi koji ste snimljeni, nemojte za par godina zahtijevati da maknemo fotografije, zato što ste prekinuli vezu. (bilo je takvih slučajeva do sada) 

[FOTOGALERIJA] Samo ljubav: Ulovili smo većinu parova s jučerašnje norijade

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.